Roligt att du är intresserad av att vara med i vår förening! Vi vill att föreningen ska fungera som en samlingspunkt för konstnärer och konsthantverkare i Sjöbo kommun. Vi kallar det för en knutpunkt för Sjöbos kulturella mångfald, en plats där vi kan samarbeta kring utställningar och utveckla gemensamma projekt och där vi tillsammans kan lyfta fram kulturella verksamheter i Sjöbo kommun. Som medlem har du flera möjligheter att lyfta din egen verksamhet och synas bättre i Sjöbo.

Arrangemang

Genom våra gemensamma evenemang har du möjlighet att synas tillsammans med andra föreningsmedlemmar. Vi arrangerar en konstrunda varje påsk och ett event (utställning eller annat) under hösten.

Hemsida

Vi vill att vår hemsida ska vara ett “skyltfönster” för konst och konsthantverk. Som medlem får du en egen plats på hemsidan där du kan presentera din verksamhet. Du kan ha både beskrivande bilder och texter samt kontaktuppgifter eller länkar till din egen hemsida.

Facebook

På Facebook har föreningen en egen sida där vi gärna presenterar evenemang i Sjöbo kommun som du är delaktig i. Vi har även en intern grupp bara för medlemmar där vi kan få tips och ställa frågor till varandra.

Kostnader

Kostnaden för medlemskap bestäms av årsmötet och är för närvarande 200 kr per år, varav 100 kr medlemsavgift och 100 kr avdragsgill serviceavgift. Utöver detta kan extra avgifter tillkomma för deltagande i vissa arrangemang, till exempel kostar det några hundralappar att vara med i föreningens marknadsföringspaket till konstrundan under påsken.

Ansökan om medlemskap

Ansök genom att fylla i och skicka formuläret här intill eller genom att skicka uppgifterna till oss med e-post (info@kulturisjobobygden.se). Vi kommer att vilja se bilder av dina alster – om du inte kan hänvisa till en hemsida eller liknande där du lägger ut bilder publikt så var snäll och skicka några bilder med e-post.

Efter att din ansökan kommit in behandlar styrelsen den på nästa styrelsemöte. När medlemskapet är beviljat får du information via e-post om betalning av medlemsavgiften.

Välkommen med din ansökan!

  Namn (obligatoriskt)

  Verksamhetsnamn (obligatoriskt)

  Adress

  Telefon

  E-post (obligatoriskt)

  Hemsida

  Verksamhetsbeskrivning (obligatoriskt)

  Jag intygar att uppgifterna är korrekta och ansöker om medlemskap i föreningen.